top of page
LP_logo_hz_wht_scaleup_edited.png
Launchpad Scaleup støtter oppstartsbedrifter
og hjelper til med å skalere virksomheten gjennom et unikt akseleratorprogram som gir deg verktøyet og nettverket som er nødvendig for å motta finansiering
og øke salg. 
Søk om deltakelse nå!
Frist 09. Januar
Drevet av Smart Innovation Norway
– Norges største innovasjonsselskap – 
DSC_0013.jpg


startups


founders

+60

+100


fundraised

200MNOK

LAUNCHPAD SCALEUP

Launchpad Scaleup er et erfaringsbasert akseleratorprogram med høyt tempo designet av serieegründere, investorer og bransjeledere for å hjelpe tech-startups med å skaffe kapital og øke salget. Programmet går over 5 uker. Siden 2016 har vi akselerert mer enn 200 startups og hjulpet dem med å hente over 500 millioner kroner. 

Vi har lykkes med å skalere noen av Norges hotteste startups og lært at det å drive en vellykket oppstartsbedrift til slutt koker ned til gründernes evne til å overbevise investorer og kunder. Dermed har vi gjort nettopp dette til fokus for Launchpad Scaleup. 

PROGRAM PLAN

16.01.2023

Kickoff

17.01.2023

Salg

14.02.2023

Finansiering

15.02.2023

Salg

Sosial

07.03.2023

Demo Day

INVESTERING

Vårt fond er alltid på utkikk etter lovende startups. Ved å delta på ett av våre akseleratorprogrammer, øker du sannsynligheten din for å motta en investering betraktlig.

Les mer om vårt fond her:  https://www.fortressfund.no/

SPONSOR

Vi vil takke vår sponsor og samarbeidspartner Sparebank 1 Østfold Akershus for alle bidragene som gjør at programmet får en høyere kvalitet og flere muligheter.

DSC_0015.jpg

Hvordan kan vi hjelpe deg med å øke salget?

Vårt team med rådgivere og gründer kjenner godt til utfordringene som en startup møter på når de skal ut å selge. Teamet vårt er her for hjelpe deg med å øke salget individuelt, kollektivt med de andre deltakende gründerne, og knytte deg til potensielle kunder i nettverket vårt.

Gruppen som var med i 2020, så en samlet salgsøkning på 50 % i løpet av programmet.

Hvilke startups er
det vi ser etter?

 

Vi ser etter tech startups som produserer kapitaleffektive og programvarerelaterte produkter som løser de globale bærekraftsutfordringene.

 

De mest vellykkede søkerne har et internasjonalt potensial og ambisjoner. De har skaffet de første finanseringene, mottatt positiv markedsvalidering (betalende kunder), og har et produkt. Etablerte startups med en B2B-forretningsmodell er det vi ser etter, men vi kan akseptere B2C-startups ved spesielle tilfeller.

Startupene må være i en fase hvor de er klare til å øke salget og motta finansiering.

Hvordan kan vi hjelpe deg med å motta finansiering?

Riktig finansiering er ofte avgjørende for å opprettholde og utvide startups raskt. Gjennom årene har vi hjulpet mange startups med deres finansieringsrunder, hele veien fra MVP til exit.

 

Vi vet hva som skal til for å tiltrekke seg og overbevise investorer både i tidligere og senere stadier. Med vår lange erfaring vil vi i programmet ved hjelp av veiledning og opplæring, hjelpe deg med å nå dine finanseringsmål og koble deg mot investorer som er på jakt etter det neste store. 

Gruppen som var med i 2020 mottok over 32 millioner kroner i finansering i løpet av programmet, og mer kort tid etter. Årets mål er enda høyere!

TJENESTER

Gjennom våre partnere får du tilgang til gode tilbud og rabatter.

HUBSPOT:

Få opptil 90% rabatt på HubSpot-software.

AWS:

Få opptil $100k cloud credits.

SEGMENT:

Få opptil $50k Segment-credits.

MICROSOFT:

Få opptil $120k Azure cloud credits.

PROGRAM ELEMENTER

OFFICE HOURS
WORKSHOPS
NETTVERK
Styrk ditt nettverk med dyktige gründere, investorer, mentorer og potensielle kunder! Få tilgang til vårt store nettverk av bedrifter som ønsker å finne de neste innovative løsningene.  
Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg med enhver utfordring du måtte møte på. Ta kontakt og avtal en-til-en-møte for å gå gjennom detaljer om hva du jobber med og få tilbakemeldinger på hva du bør prioritere.
Delta på relevante workshops som er skreddersydd for dine behov. Når du blir akseptert inn i programmet, vil vi analysere fine forretningsbehov og levere svært relevante samlinger basert på dette. Du vil også kunne dele og motta erfaringer fra andre gründere i lignende situasjoner.

SØKNADSPROSESS

Vi evaluerer søkere fortløpende og liker å ta oss tid til å bli kjent med deg og din virksomhet. Hvis du søker raskt er sjansene dine høyere for å bli akseptert til programmet. 

ELEKTRONISK SØKNAD

Er du klar til å utvide virksomheten din gjennom økt salg og finansiering? 

Fyll ut det elektroniske søknadsskjemaet du finner på denne nettsiden. 

SCREENING

Etter å ha mottatt søknaden din, vil Scaleup-teamet vårt vurdere søknaden og muligens følge opp med et intervju. 

INTERVJU 

Presenter teamet og selskapet ditt kort og vær klar for spørsmål fra teamet vårt. Til slutt vil vi vurdere om din bedrift er klar og passer i programmet. 

PROGRAMSTART

Hvis du går videre etter intervjuet har du fått plass i programmet.

Akselerer ditt potensiale!

TA KONTAKT

Det er bare å ta kontakt dersom du har spørsmål!

portrett av meg.jpg

Matias Heggedal

Program Manager

+47 466 92 606

matias.heggdal@smartinnovationnorway.com

SPØRSMÅL OG SVAR 

bottom of page