top of page
LP_logo_hz_wht_startup_edited.png
Launchpad Accelerator er en perfekt arena for å validere din forretningsmodell og utvikle en solid go-to-market strategi slik at du kommer raskere til markedet.
Drevet av Smart Innovation Norway
– Norges største innovasjonsselskap –
VI ER ÅPEN FOR SØKERE!
DSC_0015.jpg

+60
Startups

+100
Gründere

+200M
Investert

LAUNCHPAD ACCELERATOR

Launchpad Accelerator er et fem-ukers akseleratorprogram for tidligfase startups, med fokus på go-to-market og utvikling av din forretningsmodell. Gjennom programmet gir vi deg tilgang på de nødvendige ferdighetene, verktøyene og kompetansen som skal til før å øke dine sjanser for suksess i markedet.


Dette er syvende gang vi kjører programmet og det blir bedre for hvert år. Vi vet at det ikke finnes en hemmelig oppskrift for å lykkes som gründer, men vi vet hva fallgruvene er og hvordan du kan unngå dem. Dette er blant de mange temaene vi vil gå gjennom i løpet av programmet. 
Møt noen av våre mentorer

OM PROGRAMMET

Gjennom deltakelse i programmet vil vi introdusere deg for metoder og strategier for å hjelpe deg å nå problem-solution fit raskere. Sammen skal vi jobbe med din go-to-market strategi, salg og kommunikasjon, finansiering, investor readiness og mye mer.

I programmet møtes vi hver uke (i Oslo og Halden) til en felles seks timers samling, og mellom samlingene vil du få tett oppfølging av din egen dedikerte mentor. Programmet er intenst, og det forventes at du setter av nok tid til deltakelsen.

Temaer vi skal gå igjennom er blant annet: analyse av markedsmuligheter, markedssegmentering, kvantitative beregninger, verdiforslag, konkurransestrategier, forretningsmodeller og salgsprosesser.

Det er gratis å delta da vi har flere sponsorer som bidrar til å medfinansiere programmet.

Programmet gjennomføres på norsk.

DSC_0013.jpg

Hva slags startups ser vi etter?
 

Vi ser etter tidlig-fase tech startups innen alle bransjer og markeder, med en klar idé om hva de vil introdusere til markedet. Du trenger ikke et fullt fungerende produkt, men du bør ha et klart konsept og helst en prototype. Du bør også ha gjort deg opp noen meninger rundt hva slags teknologi selskapet skal bruke i løsningen.

De sterkeste søkerne har et teknisk sterkt team og noe traction for løsningen sin, for eksempel i form av pilotkunder eller finansiering. De løser et problem i et hurtigvoksende marked de har gode kunnskaper om. 

Hvert år tar vi inn 10-15 lovende startups i programmet. 

 

Vi ser etter tidligfase tech startups innen alle bransjer og markeder, med en klar idé om hva de vil introdusere til markedet. Du trenger ikke et fullt fungerende produkt, men du bør ha et klart konsept og helst en prototype. Du bør også ha gjort deg opp noen meninger rundt hva slags teknologi selskapet skal bruke i løsningen. 

De sterkeste søkerne har et teknisk sterkt team og noe traction for løsningen sin, for eksempel i form av pilotkunder eller softfunding. De løser et problem i et rasktvoksende marked og har domenekunnskap. 
 
Hvert år tar vi inn 10-15 lovende startups i programmet.
Programavgiften er kr. 6 000 og har en verdi på kr. 60 000

TJENESTER

Gjennom våre partnere får du tilgang til gode tilbud og rabatter

HUBSPOT
Få opptil 90% rabatt på HubSpot-software
AWS
Få opptil $100k cloud credits
SEGMENT
Få opptil $50k Segment-credits
MICROSOFT
Få opptil $120k Azure cloud credits

Vårt fond er alltid på utkikk etter lovende startups. Ved å delta på ett av våre akseleratorprogrammer, øker du sannsynligheten din for å motta en investering betraktlig.

Les mer om vårt fond her:  https://www.fortressfund.no/

INVESTERING

Programmet starter 15. mai og består av seks heldagssamlinger - frem til Demo Day 15. juni

VIKTIGE
DATOER

PROGRAMELEMENTER

OFFICE HOURS

Book individuelle møter med vårt team av partnere og rådgivere. 

NETTVERK

Book møter med ansatte i Smart Innovation Norway for å få tilgang på vårt brede nettverk. 

WORKSHOPS

Delta i relevante workshops tilpasset dine behov. 

SAMLINGER

Del erfaringer og kunnskap med andre gründere. 

TA GJERNE KONTAKT

Ring meg gjerne for en uformell prat om programmet.
Portrettbilde Thomas.png
Thomas Hansen
Project coordinator
+47 480 43 549
thomas.hansen@smartinnovationnorway.com
bottom of page